Arthur Hobrecht Kön. Preuss. Finanzminister / Weger. - Weger, August (1823-1892) (Verlag v. Dürr'schen Buchh., 1878)
Przedstawia portret w popiersiu Arthura Johnsona Hobrechta (1824-1912), niemieckiego polityka, członka partii narodowo-liberalnej, ministra finansów w latach 1878-1879.