[Grafika dla Bogny Jakubowskiej] H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1982)
Przedstawia w środku postać nagiej kobiety ze skrzydłami, wokoło głęboko tłoczone linie, u góry głowa Ateny w hełmie. Pod kompoz. ołowkiem autograf aut.