Edward Gierek i Piotr Jaroszewicz podczas zwiedzania muzeum Poczty Polskiej w Gdańskiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia Edwarda Gierka Piotra Jaroszewicza podczas zwiedzania muzeum Poczty Polskiej w Gdańsku, 1 wrzesnia 1979 r.