Sobieszewo : "Drogowiec" - ośrodek wypoczynkowy Związku Zawodowego Transportowców i Drogowców / fot. A. Ładno. - Ładno, Aleksander (Krajowa Agencja Wydawnicza RSW Prasa Książka Ruch, 1974)
Przedstawia ośrodek wypoczynkowy Związku Zawodowego Transportowców i Drogowców i Sobieszewie koło Gdańska, ok. 1975 r.