Oddział Gdański Polskiego Towarzystwa Matematycznego zawiadamia, że dnia 14 maja 1959 roku - [czwartek] w Audytorium Chemicznym Politechniki Gdańskiej [...] / Oddział Gdański Polskiego Towarzystwa Matematycznego. ([s.n.], 1959)
Afisz inf. o odczycie.