Oddział Gdański Polskiego Towarzystwa Matematycznego zawiadamia, że dnia 14 maja 1959 roku - [czwartek] w Audytorium Chemicznym Politechniki Gdańskiej [...] - Polskie Towarzystwo Matematyczne. Oddział Gdański (Gdańsk : [s.n.], 1959)
Afisz inf. o odczycie.
Keywords: Politechnika Gdańska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Uniwersytety i uczelnie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne