Henryk Ibsen - Rosmersholm / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 9.05.1975 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.