Gedenkblatt zum 500 jährigen Jubiläum der Gold- u. Silber-schmiede-Innung zu Danzig am 12. Mai 1909 / Erich Stumpf. - Stumpf, Erich (1877-1943) (s.n., 1909)
Publikacja jubileuszowa z okazji 500-lecia cechu gdańskich złotników. Przy obiekcie na sznurze pieczęć lakowa w puszce metalowej.