Brygada nr 36 Zygmunta Uhlenberga przy przeładunku karbidu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia brygadę robotników portowych przy przeładunku karbidu w porcie w Gdyni, 1978 rok.