[Afisz. Incipit] Komitet Powiatowy Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej organizuje uroczystą akademię obchodu 32-giej Rocznicy Wielkiej Rewolucji Październikowej ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z programem uroczystości, które miały miejsce 7.11.1949 r.