[Afisz. Incipit] Rozporządzenie wojewody szczecińskiego z dnia 1 sierpnia 1949 r. w sprawie akcji odszczurzania / Czesław Studnicki. - Studnicki, Czesław (1925-?) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akcji odszczurzania na terenie województwa szczecińskiego, 1 sierpnia 1949 roku.