Wettlauf um die Billigkeit / Arthur Lange. - Lange, Arthur (s.n., 1939)
Ulotka zachęcająca do odwiedzin sklepu Arthura Lange przy Elisabethwall 8 (Wały Jagiellońskie) i Schmiedegasse 13-14 (Kowalska) informująca o specjalnych ofertach.