Wettlauf um die Billigkeit - Lange, Arthur ([Gdańsk : s.n., 1939)
Ulotka zachęcająca do odwiedzin sklepu Arthura Lange przy Elisabethwall 8 (Wały Jagiellońskie) i Schmiedegasse 13-14 (Kowalska) informująca o specjalnych ofertach.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podst. katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Bielizna -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.