Obwieszczenie w terminie do dnia 31 stycznia 1949 r. sporządzić według stanu z dnia 31.XII.1948 r. wykazy nieruchomości / Urząd Skarbowy w Gdyni, Zarząd Miejski m. Gdyni. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz z treścią obwieszczenia z 20.12.1948.