Dziennikarstwo i public relations w portalu : refleksje praktyka / Izabela Bogdanowicz. - Bogdanowicz-Piesik, Izabela
Profesjonalizm w dziennikarstwie; nowe technologie - nowe dziennikarstwo; kodeks etyki zawodowej; odpowiedzialność za słowo; prawo autorskie i poszanowanie cudzej własności intelektualnej; rola NGO w komunikacji społecznej.