Obwieszczenie Prezydium Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 11 lipca 1966 r. o przepisach obowiązujących w kąpieliskach [...] / Piotr Stolarek. - Stolarek, Piotr (1908-1976) (Prezydium Miejskiej rady Narodowej w Gdańsku, 1966)
Afisz z tekstem obwieszczenia.