Zakłady Radiowe "Radmor" w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia odbiorniki Hi-Fi w Zakładach Radiowych "Radmor" w Gdyni, 12. 11. 1979 r.