[Afisz. Incipit:] Towarzystwo śpiewackie "Echo" w Gdyni urządza ... koncert ze współudziałem Ireny Jęsiakówny .... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Wybrzeża w Gdyni 18.06.1951 r.