[Afisz. Incipit:] Towarzystwo śpiewackie "Echo" w Gdyni urządza ... koncert ze współudziałem Ireny Jęsiakówny .... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Wybrzeża w Gdyni 18.06.1951 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne