[Afisz. Incipit] Przysięga żołnierska. Dnia 20. października 1946 r. pierwsze po wojnie uzupełnienie złoży uroczystą przysięgę wojskową ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o uroczystościach.