[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 1 lutego 1956 r. w sprawie akcji odszczurzania na terenie m. Gdańska. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o akcji odszczurzania w Gdańsku w 1956 roku.