[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 1 lutego 1956 r. w sprawie akcji odszczurzania na terenie m. Gdańska. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o akcji odszczurzania w Gdańsku w 1956 roku.
Keywords: Gryzonie -- zwalczanie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.