Ex Libris Paul Pfister / Norbert Ott. - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1973)
Dwa krzewy liściaste, za nimi naga kobieta z uniesionymi do góry rękami, napis: Ex Libris Paul Pfister, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.