[Afisz. Incipit:] Dnia 6 listopada 1950 r. ... odbędzie się wieczór autorski Lucjana Rudnickiego ... / Oddział Gdański Związku Literatów Polskich. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wykładzie 6.11.1950 r. w Domu Literatów w Sopocie.