[Afisz. Incipit:] Dnia 6 listopada 1950 r. ... odbędzie się wieczór autorski Lucjana Rudnickiego ... - Związek Literatów Polskich (1949-1983). Oddział (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o wykładzie 6.11.1950 r. w Domu Literatów w Sopocie.
Keywords: Związek Literatów Polskich (1949-1983). -- Oddział (Gdańsk) -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.