Ex Libris Dr Horst Von Chmielewski W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia kufel z przykrywką, wzdłuż lewej strony napis: Ex Libris Dr Horst Von Chmielewski. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.