[Afisz teatralny. Incipit] Gdzie diabeł nie może...? Arcy-wesoła komedia R. Niewiarowicza w 3-aktach ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu w sali Teatru Miejskiego w Słupsku.
Keywords: Teatr Miejski (Słupsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.