Zawody piłkarskie o wejście do ligi Widzew Łódź-Lechia Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o meczu na Stadionie Miejskiem we Wrzeszczu 5.10.1947 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne