Atrakcja!! dla przyjeżdżających na M.T.G. - Polski Związek Zachodni. Obwód Sopot; Międzynarodowe Targi Gdańskie 1947 ; Gdańsk). (Sopot : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o możliwości noclegów w namiotach sierpień 1947 r.
Keywords: Targi -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne