[Afisz. Incipit:] Stowarzyszenie kulturalno-artystyczne "Kultura i Sztuka" w Wejherowie ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wieczorze artystycznym. W programie: Sonata A-moll "Kreutzerowska", Taniec Słowiański E-moll oraz Pieśń bez słów w wykonaniu skrzypka Jana Buszyńskiego, a także "Sąd nad latarnikiem" i "Osiczyna" w wykonaniu zespołu Morski Teatr Oświatowy.