Johannes Carolus Weidmann Diacon ad Aedam SS Trinitatis Natus ARS 1719 d. 6 Octobr. / Matth. Deisch. - Deisch, Matthaeus (1724-1789) (1779)
Przedstawia portret w ujęciu 3/4 Johannesa Karola Weidmanna.