[Afisz. Incipit] Grand Hotel Sopot Sala Koncertowa ... Koncert Monstre ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o koncercie w Grand Hotelu w Sopocie, 25.08.1946 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.