[Afisz teatralny] Jarosław Marek Rymkiewicz - Ułani / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1975)
Afisz teatralny informujący o premierze 18.12.1975 r. Reżyseria: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Jadwiga Pożakowska.