Ex Libris Antoniego Markiewicza [Witold Jarosz]. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1932)
Na tle półki z książkami sowa siedząca na książkach, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Antoniego Markiewicza.