[Afisz. Incipit] Uwaga! ... Kabaret "Ananas Show" ... W programie: Humor - Piosenka - Taniec - Muzyka ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występach 3-14.08.1966 r. w Hotelu Bristol w Gdyni.