Uniwersalizm języka polskiego : opera Konrad Wallenrod Władysława Żeleńskiego w badaniach muzykologicznych / Dominique Porębska-Quasnik. - Porębska-Kwaśnik, Dominika (1951- ).
Słowa kluczowe: kod, język, symbol, interwał.