Górnośląski przemysł żelaza surowego jest zależnym w znacznej mierze od importu z surowca z Polski = Die oberschlesiche Eisenindustrie ist wesentlich abhängig von der Einfuhr vin polonischen Eisenerzen. (s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.