Niedosłuch / Małgorzata Mueller-Malesińska. - Mueller-Malesińska, Małgorzata
Problemy dzieci z niedosłuchem, sytuacja szkolna dzieci z niedosłuchem, wspieranie rozwoju i leczenia uczniow z niedosłuchem, zasady postępowania w przypadku nasilenia się zaburzeń słuchu, profilaktyka zaburzeń słuchu u dzieci i młodzieży.