[Afisz. Incipit] Pod hasłem Sportowcy w walce o pokój organizuje Dziennik Bałtycki ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o masowych biegach ulicznych oraz wyścigu kolarskim na trasie Koszalin - Sianów - Koszalin.