[Afisz. Incipit] Pod hasłem Sportowcy w walce o pokój organizuje Dziennik Bałtycki ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o masowych biegach ulicznych oraz wyścigu kolarskim na trasie Koszalin - Sianów - Koszalin.
Keywords: Prasa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sport -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Koszalin (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.