[Afisz. Incipit] Zarządzenie starosty powiatowego z dnia 1.IV.1947 r. w sprawie przymusowego tepienia gryzoniow polnych ... / A. Kalinowski. - Kalinowski, A. (samorządowiec) ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z zarządzeniem starosty powiatowego w sprawie przymusowego tępienia gryzoniów polnych, 1.IV.1947.