[Afisz. Incipit] andrzej trzaska ceramika unikaty wzornictwo 12.XI-11.XII 1966 ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wystawie w Pawilonach Wystawowych BWA przy Molo w Sopocie.