VI Ogólnopolski dzień poezji - Zrzeszenie Studentów Polskich ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1971)
Afisz informujący o imprezie wraz z programem 19-20 grudnia 1971.
Keywords: Klub Hybrydy (Warszawa).; Studenci -- Polska -- życie artystyczne -- 1970-2000.; Poezja polska -- 1970-.