Albert Forster-Stadion Danzig (Druck A. W. Kafemann G.m.b.H., 1934)
Przedstawia stadion piłkarski przy ul. Traugutta w Gdańsku Wrzeszczu, przy stadionie powiewają flagi Gdańska i hitlerowskie, 1934 r.