[Afisz teatralny] Borys Wasiliew - O świcie jest tu spokojnie / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o polskiej premierze w styczniu 1973 r. z okazji 50-lecia ZSRR. Reżyseria: Irena Babel, scenografia: Joanna Braun, muzyka: Adam Walaciński.