[Afisz teatralny] Borys Wasiliew - O świcie jest tu spokojnie - Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o polskiej premierze w styczniu 1973 r. z okazji 50-lecia ZSRR. Reżyseria: Irena Babel, scenografia: Joanna Braun, muzyka: Adam Walaciński.
Keywords: Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.