Ex Libris O. Premstaller Primum Vivere / di. - Drahos, Istvan (1895-1968) (1956)
Przedstawia stojące w drzwiach z napisem Tierarzt zwierzęta konia i krowę, za nimi stoi listonoszka, u dołu napis: Primum Vivere, a niżej: Ex Libris O. Premstaller. Sygn. aut. w obrębie kompoz.