Drzewo sprowadzane na Górny-Śląsk pochodzi w znacznej mierze z Polski = Das nach Oberschlesien eingeführet Holz stammt hauptsächlich aus Polen. ([S.l. : s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. w dwóch językach.
Keywords: Plebiscyt -- Polska -- Śląsk, Górny (region) -- druki ulotne