Exlibris Dr Stanisław Aulich / [W. Jakubowski]. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) ([wydawca nieznany], 1961)
Kwiat dziewięćsiłu, u dołu napis: Exlibris Dr Stanisław Aulich, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.