Obelisk ku czci pułkownika Franciszka Hynka w Szatarpach pod Kościerzyną. ([Miejsce nieznane], 1969)
Przedstawia dzieci odsłoniecie pomnika pilota pułkownika Franciszka Hynka w Szatrapach pod Kościerzyną, 19listopada 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Pomniki -- Polska -- 1945- -- fotografie; Kaszuby (Polska ; region) -- 1945- -- fotografia